5 mei: speciale rondleiding(en) in Rotterdam

Op zondag 5 mei organiseert www.joodserfgoedrotterdam.nl een rondleiding over de Joodse geschiedenis van een deel van de stad.

Joodserfgoedrotterdam is van mening dat in een plaats waar zo’n belangrijk en levendig Joods verleden was het vertellen van deze verhalen van groot belang is.  Daarom organiseer ik een speciale rondleiding op zondag 5 mei a.s. om 10 uur door dat deel van de stad waar de Joodse geschiedenis nog zichtbaar is. De groep is maximaal 15 personen groot en ik bied deze rondleiding, in verband met Bevrijdingsdag 2019, gratis aan.

Het is echter wel noodzaak om u in te schrijven. Daarvoor ontvang ik gaarne een mail met uw naam, mobiele telefoonnummer en aantal personen. Mochten er veel inschrijvingen komen, dan organiseer ik een tweede rondleiding om 13 uur voor eveneens 15 personen. U kunt uw voorkeurstijd opgeven, maar daarbij geldt wel dat de rondleiding van 13 uur uitsluitend doorgaat bij voldoende deelnemers. Mocht dat niet lukken, dan is er een plek in de rondleiding van 10 uur. Mocht er nog meer belangstelling zijn, dan vraag ik de hulp van een tweede gids en kunnen maximaal 60 mensen mee, 30 om 10 uur en 30 om 13 uur.

Begin mei ontvangt u van mij de nadere details en de locatie waar de rondleiding start.

De gegevens die u toestuurt worden uitsluitend gebruikt om met u te communiceren over de wandeling, na 5 mei worden de gegevens vernietigd.

De rondleiding van 10 uur zit sinds 1 maart vol. U kunt nog op de reservelijst gezet worden. De rondleiding van 13 uur heeft nog plaats en deze gaat alleen door bij voldoende deelname.